Snickare

Snickare och hantverkare med landets längsta erfarenhet

pekaRenovering, nybyggnation, utbyggnad, golvläggning, köksrenovering – hos oss på Pensionärspoolen i Upplands Väsby kan du få hjälp av händiga och prisvärda hantverkare till ditt byggprojekt.

pekaTrygghet och kvalitet. Till bra priser.

pekaHör av dig med din förfrågan, så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

  • Snickare kapmaskin

Hör av dig för en kostnadsfri offert
Tele: 0760-444074
Epost: upplandsvasby@pensionarspoolen.se

Kvalitet & trygghet till bra priser

Har du ett spännande byggprojekt på gång? Välkommen till oss på Pensionärspoolen i Upplands Väsby. Vi kan erbjuda dig både kvalitet och trygghet. Till riktigt bra priser.

En viktigt del av tryggheten är vår storlek och erfarenhet. Pensionärspoolen har idag kontor över stora delar av Sverige och sedan 2011 har vi varit medlemmar i Svenska Franchiseföreningen. Det innebär högt ställda krav på alla led i vår verksamhet. Inte minst vad gäller garantier och kundtrygghet.

Som kund är det förstås också skönt att veta att vi har tillgång till en arbetsstyrka med en hel livstids arbetserfarenhet bakom sig. Bokstavligen. Våra hantverkare i Upplands Väsby jobbar för att de vill, inte för att de måste.

Exempel på vanliga byggtjänster:

taklaggning_icon

Renovera tak

Anlitar du oss kan du känna dig trygg med att du får ett stabilt tak över huvudet. Det är exempelvis viktigt att den gamla pappen byts ut på rätt sätt, så att taket bli tätt. Men också att säkerställa så att stuprören leder bort vattnet från byggnaden och att ströläkten har en godkänt luftspalt. Bland annat. Hör av dig till oss så återkommer vi med en offert på din takrenovering.

golv_ikon

Golvläggning

Hos oss kan du få hjälp de flesta former av golvläggning – i ditt hus, lägenhet, kontor eller semesterbostad. Vi kan även ge dig råd vad gäller material och underlag eller andra saker som kan vara bra att tänka på innan projektet påbörjas. Skicka dina förfrågan till oss så hjälper vi till att ta fram till den bästa golvlösningen vad gäller estetik, funktion och ekonomi.

Renovera husfasad

Din husfasad ska dels vara estetiskt tilltalande. Men också vara byggd för att klara årets alla påfrestningar. I Sverige har vi ett väldigt skiftande klimat. Blandningen av snö, regn, fukt, sol och vind kan verkligen gå hårt åt fasaden på våra byggnader. Därför är det viktigt att din fasad hållet måttet och renoveras på ett korrekt sätt.

Renovera eller bygga till altan

Att bygga en altan eller lägga trall ger inte bara ditt hem ett lyft. Det är ju också väldigt härligt att kunna sitta ute och njuta under årets varma dagar. Oavsett om du vill renovera en befintlig altan i ditt hem eller bygga till en helt ny så kan våra snickare i Upplands Väsby hjälpa dig. Vi kan även ge dig råd vad gäller material och läge. Välkommen med din förfrågan!

Hör av dig med din förfrågan

Använd ROT-avdraget när du anlitar oss

Du kan naturligtvis använda ROT-avdraget när du anlitar oss. ROT-avdraget innebär att du får en reduktion av arbetskostnaden på upp till 30% (och max 50 000 per person och år). Rabatten drar vi av direkt på dina faktura. Du kan läsa mer om vilka villkor som gäller för ROT-avdraget här på Skatteverkets hemsida.

Informationsfilm om vårt företag

Se även relaterat innehåll:
Målare Upplands Väsby
Städning Upplands Väsby

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes