Städning

Trygg städservice till bra priser

pekaAnlita oss för trygga och prisvärda städtjänster i Upplands Väsby

pekaVi tar oss an små som stora städuppdrag. Både för privatpersoner och företag.

pekaVeckostädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs mm

peka Hör av dig med din förfrågan så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

stadare_upplands-vasby

Hör av dig för en kostnadsfri offert
Tele: 0760-444074
Epost: upplandsvasby@pensionarspoolen.se

Hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs – vi tar oss an små som stora städuppdrag i Upplands Väsby med samma mål. Att överträffa dina förväntningar och leverera trygga, prisvärda och professionella städtjänster i alla led.

Hör av dig och berätta mer om ditt städuppdrag, så återkommer vi snarast med en kostnadsfri offert.

Trygga och kvalitativa tjänster till bra priser

När du anlitar oss behöver du inte kompromissa med pris eller kompetens. Hos oss får du både och. Pensionärspoolen är sedan 2011 medlemmar i svensk Franschiseförening. Vilket bland annat innebär att vi har högt ställda krav på våra tjänster i alla led.

Vår arbetsstyrka har dessutom ett helt yrkesliv med erfarenhet bakom sig. Detta, i kombination med några av marknadens lägsta priser, har snabbt gjort oss till ett populärt val för alla som vill behöver städning i Upplands Väsby.

storstadning

Hemstädning/veckostädning

Vårt vanligaste städuppdrag är städning i hemmet. Veckostädning eller månadsstädning. Tanken är att du bestämmer hur ofta du vill ha städat och så återkommer vi med en lösning. Varje bostad är unik och vi anpassar alltid våra städtjänster efter dina behov.

flyttstädning

Flyttstädning

Det finns roligare saker att göra än att flytta. Tunga lyft, en uppsjö av prylar och flyttkartonger. Men det underlättar definitivt om du anlitar oss för att ta hand om flyttstädningen. Så att du kan koncentrera dig på det andra.

veckostadning

Storstädning

Att komma hem till en fräscht, välorganiserat och väldoftande hem är härligt. Anlita oss för en rejäl storstädning i alla hemmets vinklar och vrår. En storstädning är ungefär som gamla tiders vårstädning. Det vill säga att man även städar på ställen som man annars underlåter.

fonsterputs

Fönsterputsning

Rena och välputsade fönster är underskattat. Få saker lyftet utseendet på ett hem så omedelbart. Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt. För ett skinande rent slutresultat. Hör av dig med en förfrågan!

stadare_putsa_fonster

Använd RUT-avdraget när du anlitar oss

Som privatperson kan du använda Rut-avdraget när du anlitar oss för städservice. Idag kan du dra av upp till 50% av arbetskostnaden, max 25 000 kr per person och år. Vi fixar vi avdraget åt dig direkt på fakturan. Du kan läsa mer om regler och villkor för RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida. Andra frågor och funderingar? Välkommen att kontakta oss.

Hör av dig för en kostnadsfri offert
Se även relaterat innehåll:
Snickare Upplands Väsby
Målare Upplands Väsby

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes